평화

 

Instructeurs

  

Mijn naam is Sabina Scipio en ben in 2003 begonnen met  Taekwon-Do.  Stage begonnen in 2008 vanaf 2010 geef ik les en ben gediplomeerd instructeur.

Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn  Verpleegkundige in de ouderenzorg, nu hoor ik u denken en jij bent in een vechtsport bezig?  dit kan heel goed samen gaan omdat Taekwon-Do een zelfverdediging kunst is en ik daarbij mijn gezondheid op pijl  kan blijven houden waardoor ik op de werkvloer de fysieke en mentale werk goed aan kan, voor mij werkt het Taekwon-Do door in mijn dagelijkse leven.

In het verleden heb ik wedstrijden sparren en tuls gelopen waarbij prijzen gewonnen zijn. In 2004 ben ik op mijn hogere leeftijd, 2e van Europa in mijn klasse geworden, hierdoor ben ik genomineerd begin 2005 in Wijchen voor sportvrouw van het jaar. 

Taekwon-Do is een levensstijl en omdat ik het leuk vind om Taekwon-Do uit te dragen ben ik gestart met een eigen Dojang. 


Nu ik al een tijdje voor mijzelf ben begonnen wil ik me ook meer gaan toeleggen voor sporters met een lichte handicap, denk aan down syndroom,  autisme, NAH, ADHD.


Mijn neven activiteiten in het Taekwon-Do zijn:

Sinds 2008 ben ik coach bij wedstrijden

Voor de ITF Royal Dutch doe ik de ledenadministratie.